020 - 41 14 635 info@verver-fontijn.nl

Belastingaangifte

De belastingwetgeving wordt jaarlijks aangepast en het is daarom uiterst noodzakelijk om op de hoogte te blijven. Door middel van goede vakliteratuur, het volgen van cursussen en seminars blijft ons kantoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u voorzien van goed advies. Ons kantoor werkt met Kluwer Software.

Horizontaal toezicht

Eind 2021 hebben wij een convenant gesloten met de Belastingdienst inzake Horizontaal Toezicht (HT). HT is een samenwerking tussen de Belastingdienst, wij als Administratiekantoor en u, onze klant. Bij HT zijn openheid, wederzijds vertrouwen, transparantie, begrip en een goede samenwerking sleutelwoorden. Wij hebben met de Belastingdienst afspraken (een convenant) gemaakt over de kwaliteit van de aangiften. Eventuele knelpunten worden vooraf besproken en is er sneller duidelijkheid over uw fiscale positie. Vragenbrieven en het onderzoeken van uw administratie kunnen daarmee meestal worden voorkomen. Wij zijn zeer verheugd dat de Belastingdienst ons als kwaliteitskantoor heeft geselecteerd om ons aan te mogen sluiten bij Horizontaal Toezicht!

Verder kunnen wij het volgende voor u betekenen:

✓ Het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting voor particulieren;

✓ Het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting voor ondernemers;

✓ Het indienen van de aangifte Vennootschapsbelasting;

✓ Het controleren van voorlopige en definitieve aanslagen;

✓ Het indienen van bezwaarschriften;

✓ Het voeren van diverse correspondentie.

Tegelijkertijd bent u verzekerd van advies op maat op momenten dat dit nodig is. Het is duidelijk dat uw Belastingaangifte bij Administratiekantoor Verver & Fontijn in goede handen is!

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder met uw financiële administratie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze dienstverlening

Uw financiële administratie

Uw financiële administratie staat garant voor een succesvolle onderneming! Dit betekent dat uw administratie up to date, helder en overzichtelijk moet zijn.

Salarisadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie is een specialistische aangelegenheid. De regelgeving verandert nogal eens rondom de salarisadministratie.

Belastingaangifte

De belastingwetgeving wordt jaarlijks aangepast en het is daarom uiterst noodzakelijk om op de hoogte te blijven.

Interesse in één van onze diensten?