020 - 41 14 635 info@verver-fontijn.nl

Financiële administratie 

Uw financiële administratie staat garant voor een succesvolle onderneming! Dit betekent dat uw administratie up to date, helder en overzichtelijk moet zijn. Aanleveren van bonnen en facturen kan best frustrerend zijn. U heeft het druk met uw bedrijf, waardoor de administratie er vaak bij inschiet.  Dat is nu voorbij dankzij Exact Online Mijn[Kantoor].

Wij werken met Exact Online en via Mijn Kantoor (app) kunt u makkelijk uw administratie digitaal aanleveren via de laptop of mobiele telefoon. Zelfs als u onderweg bent (denk aan dat brandstofbonnetje bij het tankstation) kunt u dit direct doorsturen naar uw administratie d.m.v. eenvoudig een foto te maken en kunt u het bonnetje in de prullenbak gooien. Via de cockpit in de Mijn[Kantoor] app is er inzicht in actuele bedrijfsresultaten en vergelijkingscijfers met het vorige boekjaar. Ook de openstaande posten zijn direct af te lezen. Actueler krijgt u uw administratie niet.

Kortom, wilt u het zichzelf makkelijk maken en altijd een up to date administratie hebben, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij stellen samen alles in op uw mobiele telefoon en geven hierbij een korte uitleg. Het is erg gebruiksvriendelijk, een kind kan de was doen!

Verder kunnen wij het volgende voor u betekenen:

✓ Het verwerken van uw kas, bank, inkoop- en verkoopboek;

✓ Het verzorgen van uw aangifte omzetbelasting (elektronisch);

✓ Het opmaken van uw jaarrekening;

✓ Het opstellen van eventuele tussentijdse balansen en winst- en verliesrekeningen;

✓ Het opstellen van prognoses;

✓ Het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting;

✓ Het verzorgen van uw deponering bij de Kamer van Koophandel;

✓ Het indienen van bezwaarschriften;

✓ Het voeren van diverse correspondentie;

✓ Begeleiden bij opstarten nieuwe onderneming m.b.t. aanvragen vergunningen.

Tegelijkertijd bent u verzekerd van advies op maat op momenten dat dit nodig is. Het is duidelijk dat uw administratie bij Administratiekantoor Verver & Fontijn in goede handen is!

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder met uw financiële administratie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze dienstverlening

Uw financiële administratie

Uw financiële administratie staat garant voor een succesvolle onderneming! Dit betekent dat uw administratie up to date, helder en overzichtelijk moet zijn.

Salarisadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie is een specialistische aangelegenheid. De regelgeving verandert nogal eens rondom de salarisadministratie.

Belastingaangifte

De belastingwetgeving wordt jaarlijks aangepast en het is daarom uiterst noodzakelijk om op de hoogte te blijven.

Interesse in één van onze diensten?