020 - 41 14 635 info@verver-fontijn.nl

Wie zijn wij?

Administratiekantoor Verver & Fontijn is een klein en persoonlijk kantoor. Wij zijn voornamelijk gericht op het MKB, kleine- tot middelgrote ondernemingen, en particulieren. Als NOAB gecertificeerd kantoor leveren wij kwaliteit. Wij hechten bijzonder veel waarde aan het persoonlijk contact en een optimale samenwerking.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Nieuw-West. Zowel per auto als per openbaar vervoer zijn wij zeer goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur!

Onze kennis en kunde zetten wij sinds 2000 in voor onze relaties. Daarvoor hebben wij ruime ervaring opgedaan bij zowel administratie- als accountantskantoren. Wij kennen dus de duidelijke verschillen!

Voor verschillende soorten relaties voeren wij verschillende soorten werkzaamheden. Ook diverse startende ondernemers hebben wij al naar een succesvolle toekomst begeleid. Ons kantoor staat bij de Belastingdienst gemeld als een officieel Belastingconsulent met een Beconnummer.

Wellicht kunnen wij ook iets voor u betekenen. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kom in contact met een administratiekantoor die met u meedenkt!

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder met uw financiële administratie. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze dienstverlening

Uw financiële administratie

Uw financiële administratie staat garant voor een succesvolle onderneming! Dit betekent dat uw administratie up to date, helder en overzichtelijk moet zijn.

Salarisadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie is een specialistische aangelegenheid. De regelgeving verandert nogal eens rondom de salarisadministratie.

Belastingaangifte

De belastingwetgeving wordt jaarlijks aangepast en het is daarom uiterst noodzakelijk om op de hoogte te blijven.

Interesse in één van onze diensten?