Wie zijn wij?

Administratiekantoor Verver & Fontijn is een klein en persoonlijk kantoor. Wij zijn voornamelijk gericht op het MKB, kleine- tot middelgrote ondernemingen, en particulieren. Wij hechten bijzonder veel waarde aan het persoonlijk contact en een optimale samenwerking.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Geuzenveld. Zowel per auto als per openbaar vervoer zijn wij zeer goed te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur!

Onze kennis en kunde zetten wij sinds 2000 in voor onze relaties. Daarvoor hebben wij ruime ervaring opgedaan bij zowel administratie- als accountantskantoren. Wij kennen dus de duidelijke verschillen!

Voor verschillende soorten relaties voeren wij verschillende soorten werkzaamheden. Ook diverse startende ondernemers hebben wij al naar een succesvolle toekomst begeleidt. Ons kantoor staat bij de Belastingdienst gemeld als een officieel Belastingconsulent met een Beconnummer.

Wellicht kunnen wij ook iets voor u betekenen. Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kom in contact met een administratiekantoor die met u meedenkt!